Biosept 30 Capsule, Fares

 

26,50 lei

Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv şi genito-urinar.

1 în stoc

Cantitate
Favorit
SKU: FARES108. Categorie: .

Descriere

Beneficii:
– Susţine apărarea organismului împotriva microorganismelor potenţial patogene, din  tractul respirator, digestiv şi genito-urinar
– Reduce numărul microorganismelor potenţial patogene
– Sudorific, susţine reglarea temperaturii corporale
– Calmează iritaţiile mucoaselor tractului respirator superior, tubului digestiv şi ale tractului urinar
– Contribuie la fluidificarea şi eliminarea secreţiilor mcoaselor tractului respirator.

Ingrediente:

– Frunze de măslin (Oleae folium) 140 mg

– Lichen de piatră (Lichen Islandicus)

– Muguri de plop (Populi gemma)

– Extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină

– Cuişoare (Caryophylli flos).

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Frunzele de măslin – efect de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene. Au capacitatea de a pătrunde prin învelişul lipoproteic al germenilor inhibând astfel procesul de replicare al ARN-lui. De asemenea, cresc imunitatea prin stimularea directă a producţiei de fagocite.

Scoarţa de salcie albă – sursă naturală de precursori ai acidului acetil salicilic. Au în compoziţie saligenina, o substanţă care se transformă în organism în acid salicilic, care însă nu irită tubul digestiv. Are un efect de reducere a temperaturii corpului prin mecanism sudorific fiind recomandată pentru reducerea disconfortului asociat acestor simptome.

Lichenul de piatră, (muşchi de Islanda)  – are în compoziţia sa polizaharide cu efect imunostimulator. Datorită cantităţii mari de mucilagiu conţinute, care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector, lichenul de piatră este foarte util pentru a calma iritaţiile membranelor mucoase ale tractului respirator, ajutând la înlăturarea disconfortului de la nivelul lor.

Mugurii de plop sunt numiţi şi propolis vegetal – există 5 substanţe prezente în acelaşi timp în propolis ca şi în mugurii de plop dintre care 3 au proprietăţi de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene. Mugurii de plop mai conţin şi derivaţi ai saligenolului care îi conferă proprietăţi sudorifice, de reducere a temperaturii corpului.

Cuişoarele – utilizate în special pentru conţinutul în ulei esenţial care are proprietăţi de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene.

Mod de administrare:

Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Copii peste 12 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi.

Durata unei cure este de 10-30 zile.

Atentionari: Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare: La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.