Ulei Enterisan 10 ml cu Activator 50 ml, Steaua Divina

 

65,00 lei

Regleaza tranzitul intestinal!

0 în stoc

Cantitate
Favorit
SKU: SANT019. Categorie: .

Descriere

Menține echilibrul florei intestinale cu rol esențial în proceselede digestie și imunitate, asigură un tranzit și motilitate intestinale optime, protejează mucoasa gastrică și intestinală.
Util în caz de acelerare a tranzitului intestinal, diaree de diverse cauze, inclusiv infecțioase, crampe abdominale, balonare.

Compoziție:

Măsline (Olea europea), ulei vegetal-45%, Busuioc (Ocimum basilicum), ulei esențial-14%, Mentă (Mentha piperita), ulei esențial-9%, Mirt (Myrtus communis), ulei esențial-9%, Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), ulei esențial-9%, Tea-tree (Melaleuca alternifolia), ulei esențial-9%, Cardamom (Elletaria cardamomum), ulei esențial-5%.

Acțiuni:

Menţine și îmbunătățește starea de sănătate a tractului digestivmenține echilibrul florei intestinale care are un rol esențial în procesele de digestie și imunitate ale organismului, asigură un tranzit și motilitate intestinale optime, protejează mucoasa gastrică și intestinală, are rol de detoxifiere a organismului, conferă confort abdominal, susține capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține sistemul imunitar.

Indicații:

Acelerarea tranzitului intestinal, diaree de diverse cauze, inclusiv infecțioase, crampe abdominale, balonare.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă 2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.

Adulți și copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se administrează în cure de câte 5-7 zile, pauză 7 zile și apoi se reia.

!Se respectă întotdeauna proporția de 1 – 2 picăturI amestec de uleiuri esențiale la 2 – 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 – 20 ml apă sau macerat din plante.

UZ EXTERN

Administrare cutanată: Se aplică 8 picături din această sinergie masând zona inferioară a abdomenului, de 4 ori pe zi, până la vindecare.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Contraindicaţiilitiază biliară, inflamația vezicii biliare, probleme hepatice grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, probleme cardiovasculare importante, maladii hormono-dependente, sarcină, alăptare, copii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Reacţii adverse: în doze mari, acest amestec prezintă risc epileptogen sau de nefrotoxicitate și/sau de hepatotoxicitate. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: potenţează efectul antibioticelor si antiinflamatoarelor și interferează cu medicația anticoagulantă și hormonală de sinteză.

A se păstra în sticle brune la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție: 

Glicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.