Hepatocol Ceai Punga 50 g, Fares

 

6,80 lei

Susține buna funcționare a ficatului. Protejează ficatul de substanțele hepatotixce, ajută la detoxifierea organului și stimulează secreția și eliminarea normală a bilei.

Normalizează valorile bilirubinei și colesterolului. Efecte benefice date de principiile active din rostopască și gălbenele.

Ajută la reînnoirea celulelor hepatice.

Eficiență confirmată în peste 25 de ani de utilizare.

Nu conține coloranți și arome.

5 în stoc

Cantitate
Favorit
SKU: FARES036. Categorie: .

Descriere

Beneficii:

Prin compoziţia sa complexă acest ceai are efecte benefice la nivelul ficatului datorită acţiunilor protectoare, regeneratoare, decongestive hepatice şi antitoxice ale principiilor active din armurariu, rostopască şi sunătoare.

Acţiunea coleretic-colagogă, antispastică, antiinflamatoare, dată de majoritatea plantelor din compoziţia ceaiului favorizează buna funcţionare a vezicii biliare şi previne formarea calculilor.

Principiile active din  rostopască şi gălbenele normalizează valorile bilirubinei şi colesterolului.

Sfaturi practice:

Vă recomandăm să evitaţi alimentele cu conservanţi, coloranţi, îndulcitori artificiali. Nu consumaţi prăjeli, afumături, alimente vechi sau conservate, carne grasă, mezeluri, măruntaie, peşte gras, icre, untură, brânzeturi fermentate sau grase, produse zaharoase (prăjituri, produse de patiserie, ciocolată, îngheţată), zahăr alb, condimente iuţi, sosuri picante, unele  legume (castraveţi, gulii), murături, unele oleaginoase (alune, migdale, nuci, unt de arahide).

Evitaţi abuzul de medicamente, consumul de alcool, cafea, sucuri carbogazoase artificiale, alimentaţia în exces.

Este bine să consumaţi alimente care au efect detoxifiant asupra ficatului şi sunt bogate în antioxidanţi: cereale integrale, mămăligă, griş, fructe, legume, uleiuri vegetale presate la rece, miere de albine, magiun, anghinare, pătrunjel, mărar, leuştean, ţelină. În cantităţi mai reduse puteţi consuma lactate slabe, 1-2 ouă pe săptămână (fierte), peşte, carne slabă.

Este indicat să luaţi mai multe mese (5-6) pe zi şi mai reduse cantitativ.

Ingrediente:

fructe de armurariu (Silybi mariani fructus),
frunze de boldo (Boldo folium),
rostopască (Chelidonii herba),
mentă (Menthae herba),
sunătoare (Hyperici herba),
gălbenele (Calendulae flos),
flori de siminoc (Helichrysi flos),
rădăcină de cicoare (Cichorii radix),
sulfină (Meliloti herba).

Administrare:

Se beau 3 – 4 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

Durata unei cure este de 2 – 3 luni.

Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Preparare: Peste 1 – 2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.

Contraindicaţii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.

Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.