Ulei Imunisan 10 ml cu Activator 50 ml, Steaua Divina

 

65,00 lei

Pentru munitate!
Are 
rol de compensare a perturbărilor energetice care pot apare în organism în special în perioada anotimpului rece!

0 în stoc

Cantitate
Favorit
SKU: SANT025. Categorie: .

Descriere

Susţine imunitatea, antiviral, antibacterian, antioxidant, antiinflamator, menţine starea de sănătate a sistemului respirator, sprijină și echilibrează raspunsul natural al organismului la stres.

Compoziție:

Uleiuri esențiale de Camfor, Eucalipt, Cimbru-de-câmp, Niaouli, Lămâie, Chiparos, Lavandă, Pin, Tea-tree, Dafin, Grapefruit.

Acțiuni:

Menţinere starea de sănătate a sistemului respirator, susţine imunitatea, antiviral, antibacterian, antioxidant, antiinflamator, anticataral, îmbunătațește microcirculația în capilarele profunde și amplifică oxigenarea țesuturilor, sprijină și echilibrează raspunsul natural al organismului la stres, elimină senzațiade rece (frig) din organism.

Indicații:

Viroze respiratorii, gripă, răceli, rinite, sinuzite.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: de 4 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă 2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă. Se recomandă utilizarea în cure de 10 zile cu pauză de 7 zile între ele.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Adulți și copii de peste 16 ani: de 4 ori pe zi 2-3 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 2 picături de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se respectă întotdeauna proporția de 1 – 2 picături amestec de uleiuri esențiale la 2 – 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 – 20 ml apă sau macerat din plante.

Inhalații: Se toarnă apă clocotită într-un vas în care se adaugă 5 – 6 picături de amestec de uleiuri esențiale. Se plasează imediat capul acoperit cu un prosop deasupra vasului, acoperind vasul astfel încăt să nu se risipească vaporii rezultați. Distanța față de vas este mare la început, până se realizează o acomodare cu temperatura aburului, apoi se micșorează această distanță, apropiind gradat fața de vas. Procesul de inhalare este optim să dureze 10 minute și constă în respirații ușoare și adânci. După inhalație se vor evita timp de 3 ore eforturile fizice mari sau contactul cu aerul rece.

UZ EXTERN

Administrare cutanatăse diluează 3 picături de amestec de uleiuri esențiale într-o linguriță de ulei vegetal și se aplică pe torace și pe zona superioară a spatelui masând ușor, de 4 ori pe zi, timp de 10 zile. După 10 zile de utilizare se face o pauză de minim 5 zile.

Comprese: Se combină 2 – 3 picături din amestecul de uleiuri esențiale astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator. Se toarnă apă fierbinte (cam o jumătate de litru) într-un bol și se adugă doza necesară de amestec de uleiuri esențiale combinată cu solubilizantul natural. Se agită în sens yang(sensul invers sensului de rotație al acelor de ceasornic) cu o baghetă de sticlă. Se înmoaie apoi o bucată de tifon sau un șervet de bumbac în apa respectivă, se stoarce bine și se așează pe gât. Compresa se menține între 20 minute și maxim 1 oră, de maxim 2 ori pe zi. După utilizarea compreselor nu se iese la frig minim 2 ore.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Contraindicaţii:

Cancere și alte maladii hormono-dependente, mastoză, fibrom uterin, probleme renale, insuficiență renală, probleme cardiovasculare grave, sarcină, alăptare și copii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție:

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.