Ulei Otistop 10 ml cu Activator 50 ml, Steaua Divina

 

65,00 lei

Pentru sănătatea aparatului auditiv!

1 în stoc

Cantitate
Favorit
SKU: SANT029. Categorie: .

Descriere

Menţine și îmbunătățește starea de sănătate a urechilor, a timpanului și a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio și faringe) și a căilor respiratorii superioare; susţine imunitatea locală și generală.
Util în caz de otite.

Compoziție:

Ulei esențial de Eucalipt, Lavandă, Lămâie, Niaouli, Tea-tree, Cimbru-de-cultură.

Acțiuni: antiinflamator, antimicrobian, antiviral, decongestionant, stimulent al circulației sanguine.

Indicații: afecțiuni ale urechilor, otite de diverse cauze.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: de 4 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitateconform prospectului.

Adulți și copii de peste 16 ani: de 4 ori pe zi 2 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitateconform prospectului.

UZ EXTERN

Administrare cutanată: se aplică 3 – 4 picături în jurul urechilor, de 5 – 6 ori pe zi, timp de 5 zile. Atenție! Uleiurile esenţiale nu se aplică niciodată în interiorul urechilor!

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Precauţii la administrare: A nu se depăşi doza prescrisă. Este necesar să treacă 12 ore de la utilizare înainte de expunerea la soare. Persoanele care sufera de astm sau alergie pot utiliza aceast amestec doar cu avizul consultantului de specialitate.

Contraindicaţii:

Maladii hormono-dependente, probleme cardiovasculare grave, sarcină, alăptare și copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activatorul este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție:

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.