Parasitoff 10 ml cu Activator 50 ml, Steaua Divina

 

65,00 lei

Este antiparazitar intestinal, creează un mediu nefavorabil pentru paraziții intestinali, curăță inestinele, stimulează în mod natural procesele de protecție ale organismului împotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor.

Disponibil pentru precomandă

Cantitate
Favorit
SKU: SANT030. Categorie: .

Descriere

Indicat în parazitoze intestinale – oxiuroză, ascaridoză, teniază, giardioză.

Compoziție:

Ulei de Cocos, uleiuri esențiale de Citronella, Cardamom, Cimbru-de-cultură, Mentă, Niaouli, Scorțișoară, Tea-tree, Cuișoare, Lavandă.

Acțiuni:

Antiparazitar intestinal, creează un mediu nefavorabil pentru paraziții intestinali, curăță inestinele, fortifică sistemul imunitar si tubul digestiv, reglează tranzitul intestinal, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential în procesele de digestie și imunitate ale organismuluimenține balanța normală a microorganismelor (microflora) de la nivel intestinal, asigura un tranzit intestinal normal, protejează mucoasa gastrică și intestinală, detoxifiant, susține capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține sistemul imunitarStimulează în mod natural procesele de protecție ale organismului împotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor.

Indicații:

Parazitoze intestinale – oxiuroză, ascaridoză, teniază, giardioză.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă 2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.

Adulți și copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se administrează în cure de câte 15 zile, pauză 10 zile și apoi se reia.

Se respectă întotdeauna proporția de 1 – 2 picături amestec de uleiuri esențiale la 2 – 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 – 20 ml apă sau macerat din plante.

Contraindicaţii:

Litiază biliară, inflamația vezicii biliare, probleme hepatice grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, probleme cardiovasculare importante, maladii hormono-dependente, sarcină, alăptare, copii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție:

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.